THIS PAGE IN ENGLISH

INVESTERING IN BRUIDSFOTOGRAFIE EN PORTRETFOTOGRAFIE

capture

all that matters

Ik begrijp dat je bruiloft een unieke en gekoesterde dag in je leven is, en dat het vastleggen van die momenten niet alleen een bruidsfotograaf vereist, maar ook een toegewijde verhalenverteller. Ik streef ernaar om je meer te bieden dan enkel foto's; Ik streef ernaar om een ​​visueel verhaal te vertellen dat de essentie en schoonheid van jullie dag weerspiegelt.

Ben je niet op zoek naar een bruidsfotograaf maar liever naar een portretfotograaf? Ook in dit geval zorg ik voor een prettige ervaring. Ik zorg ervoor dat jij je op je gemak voelt en zorg ervoor dat het om jou draait. Je ontvangt foto's waar je trots op kunt zijn.

Vanaf het eerste contact hadden wij een zeer positief gevoel bij Laura. Over ieder dertail denkt ze zorgvuldig na, ziet niets over het hoofd en laat niets aan het toeval over.

Dat zie je terug in de prachtige foto’s waarin alle details zijn vastgelegd, maar ook in haar aanpak. Laura is een echte professional en bovendien een fijn persoon om rond je te hebben op de dag. Ze is de rust zelve, onzichtbaar, maar wat weet ze de mooiste momenten goed vast te leggen. Aan het eind van de avond vonden we het jammer dat ze ging. Voor ons was ze een belangrijk onderdeel van de dag. Binnen de afgesproken tijd kwam ze een heel gaaf pakketje met alle foto’s bij ons brengen, waar we nog steeds iedere dag van genieten. Ze heeft ons vastgelegd zoals we zijn. Wij raden Laura absoluut aan!

- Maike & Koen

HET PROCES

INVESTERING

BRUILOFT

Bruidsreportages beginnen bij € 2.200. Omdat iedere bruiloft uniekis, bied ik gepersonaliseerde pakketten aan die zijn samengesteld om aan jullie persoonlijke wensen en eisen te voldoen.

Elke bruidsreportage bevat met een adviesgesprek, bewerkte digitale foto's in hoge resolutie in jullie persoonlijke online galerij en een luxe fotoalbum.

Ik bespreek graag met jullie de mogelijkheden voor een bruiloft op een bestemming in het buitenland, een extra fotograaf of de toevoeging van extra albums.

CONTACT OPNEMEN

Laura is een topfotograaf!

Dit kan je natuurlijk al lang zien aan al de prachtige foto’s op haar website & Instagram, maar dat is het niet alleen...

Laura is heel erg fijn in de omgang, stelt je op je gemak tijdens een fotoshoot en geeft duidelijke aanwijzingen zodat je er al snel fotogeniek opstaat. Ze heeft oog voor detail en is tevens kritisch op haar eigen werk, wat voor het mooiste resultaat zorgt.

- Lotje

Investering

PORTRET

Portretfotografie start bij € 375. Je kunt mij boeken voor o.a.
verlovings-, zwangerschaps-, kleine familie-, branding- of andere portretsessies.

Elke portretsessie wordt geleverd met bewerkte digitale foto's in hoge resolutie in je persoonlijke online galerij. Bij je portretsessie is het toevoegen van een album mogelijk. Neem gerust contact op voor een gepersonaliseerd voorstel passend bij je voorkeurslocatie en eventuele andere specifieke voorkeuren.

Contact opnemen