About the photographer

Laura de Roeck Photography

 

We all have a story to tell – I can’t wait to find out yours.

Mijn liefde voor trouwfotografie is iets wat ik moeilijk vind om in woorden te vatten. Ik kan haast niet beschrijven hoe gelukkig ik word van het vertrouwen wat een bruidspaar mij geeft om hen zelf en hun naasten op hun allermooist vast te leggen.

Ik voel dezelfde vlinders als jullie wanneer jullie elkaar voor het eerst zien, ik voel dezelfde emoties als jullie naasten wanneer jullie aankomen bij de ceremonie. Ik ben een liefhebber van zachte beelden, heldere kleuren en mooie details. Liefde, licht en de schoonheid en breekbaarheid van wereld om ons heen inspireren me.

Dit alles zorgt ervoor dat ik me specialiseer in het vastleggen van romantische, intieme bruiloften met veel mooie momenten in de buitenlucht.

Ik kan me niet anders herinneren dan dat ik tijdens uitjes en vakanties altijd met een camera in de hand liep. In 2010, tijdens mijn opleiding Commerciële economie (waarbij ik de minor Communicatie & multimedia design volgde) pakte ik het fotograferen wat serieuzer op. In 2013 fotografeerde ik voor de allereerste keer een bruiloft en sindsdien ben ik daar eigenlijk niet meer mee gestopt.

Naast het uitvoeren van deze passie ben ik docent bedrijfseconomie. Het is een combinatie die ik heerlijk vind! Ik kan mijn creativiteit kwijt in de fotografie en ik kan mijn kennis op het gebied van ondernemerschap delen in het docentschap. Bij beide vakgebieden zie ik mensen op hun best: koppels met hevig fladderende vlinders en jongeren in de bloei van hun leven. Hoe mooi is dat? Deze afwisseling in mijn leven houdt me gefocust.

 

Maike & Koen, 2018

Meteen bij het eerste contact hadden we een heel fijn gevoel bij Laura. Over ieder detail denkt zorgvuldig na, ze ziet niets over het hoofd en laat niets aan het toeval over. Dat zie je terug in de prachtige foto’s waarin alle details zijn vastgelegd, maar ook in haar aanpak. Laura is een echte professional en bovendien een fijn persoon om rond je te hebben op de dag. Ze is de rust zelf, onzichtbaar, maar wat weet ze de mooiste momenten goed vast te leggen. Aan het eind van de avond vonden we het jammer dat ze ging. Voor ons was ze een belangrijk onderdeel van de dag. Binnen de afgesproken tijd kwam ze een heel gaaf pakketje met alle foto’s bij ons brengen, waar we nog steeds iedere dag van genieten. Ze heeft ons vastgelegd zoals we zijn. Wij raden Laura absoluut aan!

Ivanca & Rick, 2018

Op 29 juni 2018 hebben wij bruidsfoto's laten maken door Laura. Ze zijn supermooi geworden! Ik zou zo weer voor haar kiezen. Wat ook fijn was is dat Laura aanwijzingen geeft m.b.t. het poseren. En natuurlijk de prachtige stijl van haar foto's. Lang verhaal kort: super fotograaf! We genieten nog elke dag van de prachtige foto's!

Krista & Tim, 2018

Laura heeft haar veelzijdigheid en talent helemaal bewezen tijdens onze bruiloft, we zijn ontzettend blij met de foto’s en worden er iedere keer als we ze zien weer blij van. 100% aan te raden, in welke omgeving de bruiloft ook plaatsvindt!

Seda & Burcay, 2018

Laura is een geweldige fotograaf! Wij zijn zo blij dat zij aanwezig was op onze bruiloft! Zij heeft vanaf het klaarmaken tot het einde van de bruiloft alles zo mooi vastgelegd. Alle details, gasten, maar vooral emotie. Wij kijken met veel liefde terug naar de foto's! Bedankt lieve Laura!

Simone & Lorenzo, 2017

In september is Laura een hele dag de fotograaf geweest op onze bruiloft. Enkele maanden op voorhand hadden we samen een Pinterest bord met ideeën en inspiratie. Elke foto is geworden zoals ik wilde en zoveel meer. Laura is een rustig, professioneel en gezellig persoon, tijdens de fotoshoot waren we meteen op ons gemak. Zelfs de dans/feest foto’s zijn ondanks de slechte verlichting super leuk geworden. Naar mijn mening is Laura de beste.

Chiara & Johnny, 2014

Super trouwfoto's van onze trouwdag. Laura weet precies welke locaties en poses ze moet gebruiken en de sfeer is heel ontspannen.

Eva & Elio, 2017

Begin maart heeft Laura onze bruiloft gefotografeerd en dat heeft ze echt uitstekend gedaan! Door haar rustige, maar zeker inspirerende manier van doen voelden we op ons gemak en konden we echt mooie foto's maken. Bovendien is ze in het contact met ons en onze families zeer benaderbaar, maar blijft ze tijdens de dag voldoende op de achtergrond om prachtige foto's te maken. Echt een aanrader! Na afloop kregen we de foto's en een album in een persoonlijke giftbox, waardoor we al meteen iets hadden om aan de familie te laten zien.

Romana & Martijn, 2016

Wat een mooie foto's maakt Laura! Romantisch en dromerig. Precies de sfeer die we in ons hoofd hadden. Zeer tevreden over het resultaat. De shoot zelf was ontspannen en gezellig. Doordat ze je uitdaagt om tijdens de shoot jezelf te zijn, maakt ze mooie natuurlijke foto's. Echt een aanrader!

5
/
6
Investering
Starttarief
Basic
Uitgebreid
Compleet pakket