I&R: intieme bruiloft in zonnig Zeeland

02/01/2019

Scherpenisse, juni 2018

Ik sluit het jaar af met de super intieme backyard wedding van Ivanca en Rick, in Scherpenisse, in juni 2018. Als echte Zeeuwse trouwfotograaf vind ik het altijd heerlijk om een bruiloft te fotograferen in mijn eigen provincie. Behalve intiem was dit ook een echte do it yourself wedding: Ivanca en Rick hadden helemaal zelf alles geregeld en mooi gemaakt, zo bijzonder. Wat ziet de tafeldekking er mooi uit, he? Het was bovendien een prachtig zonnige dag en ik waande me door dit totaalplaatje echt even in Frankrijk. Ik voelde zoveel liefde tussen deze twee mooie mensen en ik vond het fantastisch dat ik hier getuige van mocht zijn. Ik wens Ivanca en Rick ook in 2019 weer alle geluk toe ♡

Dit artikel delen
Reacties
OPENEN/SLUITEN
REAGEER