K&T: een ritje met een vintage tram door Amsterdam

10/02/2019

Amsterdam, mei 2018

De eerste keer dat ik Tim ontmoette, was op een festival in mijn eigen woonplaats. Hij was er voor zijn werk en had zijn vriendin Krista voor de gelegenheid meegenomen. Krista kende ik al veel langer, zij is een vriendin die ik heb overgehouden van mijn studietijd, toen we een straat van elkaar vandaan woonden. Op het festival wist ik al: wat passen deze twee goed bij elkaar.

Ik was dan ook niet heel verbaasd toen Krista me in 2017 uitnodigde voor hun bruiloft die in 2018 zou gaan plaatsvinden, als gast, maar ook als hun trouwfotograaf. And I said yes 🙂 Ook toen werd weer bevestigd: deze twee zijn echt gemaakt voor elkaar. Ze vullen elkaar ontzettend goed aan en zijn samen echt een plaatje om te zien. Rock’n’roll en elegant tegelijk!

Het was nog wel een uitdaging, op een zonnige zaterdagmiddag fotograferen in het overbevolkte centrum van Amsterdam (“Ik wacht even met de foto hoor, er lopen mensen voorbij.” – “Oh, maar dat is niet erg!” – “Weet ik, maar deze heeft een joggingbroek aan.”), maar wat is het toch een fotogenieke stad. De mooie locatie die je hier ziet is het Haarlemmermeerstation en wanneer je kiest voor zo’n locatie, kan een ritje door Amsterdam met een vintage tram natuurlijk niet ontbreken!

Aan het einde van de dag had ik pijn in mijn kaken van het vele lachen. Wat een feestje om met dit stel op pad te zijn. Dat is dan ook terug te zien in de foto’s!

 

Locatie: Haarlemmermeerstation
Tram: Electrische Museumtramlijn Amsterdam
Jurk: Rembo Styling via Valkengoed Wedding Fashion
Trouwpak: Hugo Boss via Tip de Bruijn
Ringen: Oogst Goudsmeden | Schoenen bruid: Steve Madden
Schoenen bruidegom: Floris van Bommel | Sieraden: Olivia Burton
Bloemen: buurman van de ouders van de bruidegom 🙂
Make-up: Marinda de Weger | Haar: Salon B
Cupcakes: Baksels

 

Dit artikel delen
Reacties
OPENEN/SLUITEN
REAGEER