Warning: Undefined array key "textDecoration" in /customers/3/f/3/lauraderoeck.com/httpd.www/wp-content/themes/mono/theme-files/theme-functions.php on line 784 Warning: Undefined array key "textDecoration" in /customers/3/f/3/lauraderoeck.com/httpd.www/wp-content/themes/mono/theme-files/theme-functions.php on line 784 Warning: Undefined array key "textDecoration" in /customers/3/f/3/lauraderoeck.com/httpd.www/wp-content/themes/mono/theme-files/theme-functions.php on line 784 Warning: Undefined array key "textDecoration" in /customers/3/f/3/lauraderoeck.com/httpd.www/wp-content/themes/mono/theme-files/theme-functions.php on line 784

Romantische bruiloft in Zeeland met de schattigste bruidsmeisjes

10/02/2019

Hulst, september 2018

“Hi Laura, op 7 september trouw ik met een hele leuke man.”

Toen ik deze eerste zin van Maike haar mail las, wist ik al dat zij en Koen een leuk stel moesten zijn. Bij onze ontmoeting werd dat bevestigd en ik was dolblij dat ik de liefde van deze mooie mensen mocht vastleggen. De liefde voor elkaar en voor hun twee lieve dochters.

Hun eerste ontmoeting vond plaats op Instagram, een paar weken later gingen ze samen naar Ibiza en twee jaar later mocht ik hun romantische bruiloft vastleggen. De zomerse fotoshoot vond plaats in hun woonplaats Zaamslag, waarna we naar het stadhuis van Hulst gingen voor de ceremonie. Daarna vonden de receptie, het lopend buffet en het feest plaats in de Stadstuyn.

Zie hieronder het resultaat van mijn dag met deze knapperds. Ziet Maike er niet elegant uit in haar prachtige jurk van Martina Liana? En hun dochtertjes, de schattigste bruidsmeisjes, lijken wel elfjes! Het was een dag vol mooie momenten, emoties en warmte. Ik voelde me ontzettend thuis bij jullie.

 

Trouwjurk: Martina Liana via JPC Collection | Trouwpak: Van Westen
Haar: Het Haarhuis, Terneuzen | Make-up: La Beauté
Ringen: Juwelier Wijffels | Sieraden: Ti Sento Milano & DRKS
Jurkjes bruidsmeisjes: So Cute | Bloemen: Bloemenhuis Elise
Trouwlocatie: Gemeente Hulst | Feestlocatie: De Stadstuyn

 

Klik hier om de fotogalerij te zien.

 

 

Dit artikel delen
Reacties
OPENEN/SLUITEN
REAGEER