N&S: trouwen in het Kasteel van Rhoon

01/01/2019

Gouderak / Bergambacht / Het Kasteel van Rhoon, juni 2018

Hij zag haar bij het uitgaan en wist het meteen: dit wordt mijn meisje. Nikki vond hem maar niks. Stephan bleef volhouden en uiteindelijk gaf Nikki hem haar telefoonnummer ‘om van hem af te zijn’. De volgende ochtend volgde een berichtje van Stephan, en nog eentje, en nog eentje. Dit mondde uit in een eindeloos Whatsapp gesprek waarin Nikki tot de conclusie kwam: dit is toch wel een erg leuke jongen!

Een paar jaar later, op een regenachtige dag in juni, vertrok ik naar Gouderak en Bergambacht waar Stephan en zijn mooie Nikki zich klaarmaakten voor hun bruiloft. Bij Nikki waren hun twee enthousiaste hondjes misschien wel zenuwachtiger als het bruidspaar zelf, want zij waren eregast met hun mooie pakjes. Toen Nikki klaar was, kwam Stephan haar ophalen bij haar ouderlijk huis in Bergambacht om samen naar Het Kasteel van Rhoon te gaan voor de receptie, het diner, de ceremonie en niet te vergeten het feest. Eenmaal aanbeland begonnen we met de fotosessie. Hierbij was het even manoeuvreren tussen de regendruppels door, maar zagen ze er niet stralend uit?
Na het diner ging het stel naar de grote zaal voor de receptie, waar haar vriendinnen het stel toezongen met een hun interpretatie van ‘Halo’ van Beyoncé, terwijl andere geliefden bellen bliezen. Een prachtig en emotioneel moment.

 

Locatie: Het Kasteel van Rhoon | Jurk en pak: Speksnijder, Bergambacht
Bloemen: Nana, Bergambacht | Trouwringen: De Vaal, Bergambacht
Schoenen: Zalando | Sieraden: DRKS
Haar: Ashlyn’s Hairstylz, Schoonhoven | Make-up: MUST
Auto: Volkswagenbus.nl | Videograaf: Julianafilms | Uitnodigingen: Timeless Gifts
Taart: Top’s Edelgebak, Bilthoven | Band: Swinging Piano’s
Choreografie openingsdans: Nadance, Bergambacht

Dit artikel delen
Reacties
OPENEN/SLUITEN

Wat is dit mooi om weer terug te zien. Ik wens jullie weer alle GELUK wat er bestaat!

REAGEER