Testimonials

ROMANA & MARTIJN, 2016

Wat een mooie foto's maakt Laura! Romantisch en dromerig. Precies de sfeer die we in ons hoofd hadden. Zeer tevreden over het resultaat. De shoot zelf was ontspannen en gezellig. Doordat ze je uitdaagt om tijdens de shoot jezelf te zijn, maakt ze mooie natuurlijke foto's. Echt een aanrader!

EVA & ELIO, 2017

Begin maart heeft Laura onze bruiloft gefotografeerd en dat heeft ze echt uitstekend gedaan! Door haar rustige, maar zeker inspirerende manier van doen voelden we op ons gemak en konden we echt mooie foto's maken. Bovendien is ze in het contact met ons en onze families zeer benaderbaar, maar blijft ze tijdens de dag voldoende op de achtergrond om prachtige foto's te maken. Echt een aanrader! Na afloop kregen we de foto's en een album in een persoonlijke giftbox, waardoor we al meteen iets hadden om aan de familie te laten zien.

CHIARA & JOHNNY, 2014

Super trouwfoto's van onze trouwdag. Laura weet precies welke locaties en poses ze moet gebruiken en de sfeer is heel ontspannen.

SIMONE & LORENZO, 2017

Afgelopen september is Laura een hele dag de fotograaf geweest op onze bruiloft. Enkele maanden op voorhand hadden we samen een Pinterest bord met ideeën en inspiratie. Elke foto is geworden zoals ik wilde en zoveel meer. Laura is een rustig, professioneel en gezellig persoon, tijdens de fotoshoot waren we meteen op ons gemak. Zelfs de dans/feest foto’s zijn ondanks de slechte verlichting super leuk geworden. Naar mijn mening is Laura de beste.

5
/
6