Investment

TROUWREPORTAGES

De bruiloften die ik fotografeer zijn die van de geliefden die onbevangen houden van elkaar, hun familie, hun vrienden en het leven. Geliefden met oog voor detail, liefde voor de natuur en een tikkeltje nonchalante elegantie. Geliefden die streven naar een bruiloft met een relaxte, ongedwongen sfeer.

Een trouwreportage start vanaf € 1.300 voor 6 aaneengesloten uren. Er is keuze uit verschillende pakketten. Alle trouwreportages zijn inclusief een luxe usb-stick met daarop de geselecteerde en bewerkte foto’s van jullie dag in hoge resolutie. Daarnaast krijg je na je reportage een aantal ‘tastbare’ afgedrukte foto’s en een door mij samengesteld mini-trouwalbum van 15x15cm met 10 spreads.
Naast het mini-trouwalbum dat bij iedere bruiloft inbegrepen is, zijn er ook oneindige mogelijkheden voor een groter, luxe trouwalbum, samengesteld naar jouw smaak.
Ga je trouwen in het buitenland? Ik ga graag samen met jullie de liefde achterna!

Voor vragen, suggesties of een specifiekere prijsopgave, neem eens contact met me op.


PORTRETSESSIES

Naast bruiloften doe ik ook portretsessies. Verlovingsfoto’s, portretten van koppels of individuen, zwangerschapsfoto’s, noem maar op. Neem alsjeblieft contact op voor meer informatie en prijzen.