Groepsworkshop

29 juli 2017 in Hulst

Leuk dat je geïnteresseerd bent in een workshop gegeven door mij! Mijn ervaring is dat je het meest leert van gelijkgestemden. Door te sparren met mede-creatievelingen kun je je eigen werk naar een hoger niveau tillen.
Tijdens deze workshop op een (hopelijk :-)) zonnige ochtend in de buitenlucht (waar ik het liefste fotografeer) mag je me alles vragen over mijn stijl van fotograferen. Daarnaast leer je welke materialen ik het liefst gebruik en op welke momenten. Nadat we het over mijn stijl hebben gehad, leg ik je uit wat het belang is van het vinden van jouw eigen visie waar jij je fijn bij voelt.

Een stukje theorie mag niet ontbreken. Naast dat ik technische tips geef, leer ik je hoe je optimaal gebruik kunt maken van natuurlijk licht en je locatie. Na wat oefening in de omgeving, gaan we verder in op fotograferen met een model. Ik help je met het vinden van poses die bij jouw stijl passen en hoe je je model het beste begeleidt in het aannemen van natuurlijke poses.

Met al deze info gaan we na een korte pauze over tot een verzorgde bridal portretshoot, mede mogelijk gemaakt door een aantal van mijn lievelingsmensen uit mijn netwerk! Ik fotografeer mee, zodat je kan zien hoe ik te werk ga, en ik sta natuurlijk voor jullie klaar om aanwijzingen te geven waar nodig.

Na de shoot gaan we lunchen en is er uitgebreid tijd voor nabeschouwing en Q&A. Ook na de workshop hebben we nog contact. Ik vind het superleuk om je resultaten te zien en je verder te helpen met vragen die je bent vergeten te stellen!

Inhoud

Groepsworkshop op 29 juli 2017, 9.00 – 13.30, Hulst

* Mijn werkwijze

* Je eigen stijl vinden

* Technische tips

* Licht & locatie

* Natuurlijk poseren

* Bridal shoot

* Nabeschouwing en Q&A

Voorwaarden

De kosten voor de workshop bedragen € 150 exclusief btw.

De workshop is inclusief portfolioshoot en lunch.

Als je je inschrijft is het een vereiste dat je de basiskennis van je camera beheerst. Het is aan te raden om een lichtsterke lens van minimaal f/2.8 mee te nemen (bijvoorbeeld een 50mm f/1.4).

De foto’s die je gemaakt hebt tijdens de workshop mag je uiteraard gebruiken voor je website of social media, op voorwaarde dat je Laura de Roeck Photography en de leveranciers erbij vermeldt.

Wat neem je verder mee, behalve je camera en minstens één objectief? Een notitieblok en een pen, een flinke dosis inspiratie en ambitie om jezelf te ontwikkelen en niet te vergeten: heel veel vragen!

De workshop gaat door bij minstens 6 aanmeldingen.

Meld je aan

Schrijf je nu in voor de workshop op 29 juli 2017!