Waan je in Italië met deze zomerse bruiloft bij Kasteel Groot Buggenum

09/02/2019

Kasteel Groot Buggenum, Grathem, juni 2018

Oh, wat was alles mooi aan de bruiloft van Robbin en Ymke. Ik ging hiervoor als second shooter mee met de lieve Elsa Schaddelee van Elsa Schaddelee Photography en ik was zo dankbaar dat ze me hier mee naartoe nam! Natuurlijk had het ook te maken met het stralende weer die dag, maar ik waande me echt in Italië bij het prachtige Kasteel Groot Buggenum in Grathem, Limburg. Een droom voor een trouwfotograaf! Dat kan ik trouwens ook wel zeggen over hoe mooi dit bruidspaar en hun gasten eruit zien. Dromen jullie even met me mee? ♡

 

Locatie: Kasteel Groot Buggenum, Grathem
Jurk: Otaduy via White and Ivory Bridal, Maastricht
Trouwpak: Suitsupply | Ringen: Van Vaessen, Heerlen
Outfit zoontje: gekocht in Toscane | Jurkjes bruidsmeisjes: Buissonière
Taart: Moonen Savelsbergh, Heerlen

 

Klik hier om de fotogalerij te bekijken.

 

Dit artikel delen
Reacties
OPENEN/SLUITEN
REAGEER