MENU
PRINT SHOP

ERVARINGEN

"Meteen bij het eerste contact hadden we een heel fijn gevoel bij Laura. Over ieder detail denkt zorgvuldig na, ze ziet niets over het hoofd en laat niets aan het toeval over. Dat zie je terug in de prachtige foto’s waarin alle details zijn vastgelegd, maar ook in haar aanpak. Laura is een echte professional en bovendien een fijn persoon om rond je te hebben op de dag. Ze is de rust zelf, onzichtbaar, maar wat weet ze de mooiste momenten goed vast te leggen. Aan het eind van de avond vonden we het jammer dat ze ging. Voor ons was ze een belangrijk onderdeel van de dag. Binnen de afgesproken tijd kwam ze een heel gaaf pakketje met alle foto’s bij ons brengen, waar we nog steeds iedere dag van genieten. Ze heeft ons vastgelegd zoals we zijn. Wij raden Laura absoluut aan!"

MAIKE & KOEN
HULST

ERVARINGEN

"Laura is een geweldige fotograaf! Wij zijn zo blij dat zij aanwezig was op onze bruiloft! Zij heeft vanaf het klaarmaken tot het einde van de bruiloft alles zo mooi vastgelegd. Alle details, gasten, maar vooral emotie. Wij kijken met veel liefde terug naar de foto's! Bedankt lieve Laura!"

SEDA & BURCAY
LANDGOED VOLLENHOVEN

ERVARINGEN

"Laura heeft haar veelzijdigheid en talent helemaal bewezen tijdens onze bruiloft, we zijn ontzettend blij met de foto’s en worden er iedere keer als we ze zien weer blij van. 100% aan te raden, in welke omgeving de bruiloft ook plaatsvindt!"

KRISTA & TIM
AMSTERDAM

ERVARINGEN

"Op 29 juni 2018 hebben wij bruidsfoto's laten maken door Laura. Ze zijn supermooi geworden! Ik zou zo weer voor haar kiezen. Wat ook fijn was, is dat Laura aanwijzingen geeft m.b.t. het poseren. En natuurlijk de prachtige stijl van haar foto's. Lang verhaal kort: super fotograaf! We genieten nog elke dag van de prachtige foto's!"

IVANCA & RICK
SCHERPENISSE

ERVARINGEN

"Laura begreep meteen wat mijn man en ik wilden. We zijn mensen die niet graag op de foto gaan en alles het liefst zo natuurlijk mogelijk willen. Aan onze shoot wilden we niet al te veel tijd besteden, dus zijn we een aantal weken voor de bruiloft al eens een kijkje gaan nemen in het park. Laura wist meteen waar we moesten staan voor de mooiste foto’s en het eindresultaat is prachtig. Ze zijn helemaal ons en niemand had dat beter vast kunnen leggen dan Laura!"

SIMONE & LORENZO
HOF TEN BOSSE

ERVARINGEN

"Foto’s die verwachtingen overtreffen en die de dag weergeven zoals hij was."

CINDY & JOERI
DOMEIN 'T MEERSDAEL

ERVARINGEN

"Wat een mooie foto's maakt Laura! Romantisch en dromerig. Precies de sfeer die we in ons hoofd hadden. Zeer tevreden over het resultaat. De shoot zelf was ontspannen en gezellig. Doordat ze je uitdaagt om tijdens de shoot jezelf te zijn, maakt ze mooie natuurlijke foto's. Echt een aanrader!"

ROMANA & MARTIJN
KLOOSTERZANDE

ERVARINGEN

"Begin maart (2017) heeft Laura onze bruiloft gefotografeerd en dat heeft ze echt uitstekend gedaan! Door haar rustige, maar zeker inspirerende manier van doen voelden we op ons gemak en konden we echt mooie foto's maken. Bovendien is ze in het contact met ons en onze families zeer benaderbaar, maar blijft ze tijdens de dag voldoende op de achtergrond om prachtige foto's te maken. Echt een aanrader! Na afloop kregen we de foto's en een album in een persoonlijke giftbox, waardoor we al meteen iets hadden om aan de familie te laten zien."

EVA & ELIO
KASTEEL HEESWIJK

ERVARINGEN

"Wij hebben een super ervaring gehad met Laura de Roeck Photography! Vanaf het begin tot het einde was er een relaxte sfeer waarbij we ons compleet op ons gemak voelden. We konden onze eigen inbreng geven in de foto's, maar ook had ze zelf super leuke ideeën. Voor de trouwrapportage van ons tweeën hadden we van te voren de locatie al bezocht samen met Laura, waardoor het op de dag zelf heel ontspannen en vlot verliep. De dag na onze trouw kregen we al een sneak preview van onze dag, dit was een zeer leuke verrassing. Het ontvangen van de trouwfoto's (alle 680) kregen we op USB, zowel in kleur als in zwart wit. Het fotoboek zelf uitpakken was een waar feestje en liet ons de dag zelf opnieuw beleven. De foto's waren super mooi, romantisch, goede belichting: alles was perfect! Er waren ook foto's genomen waar wij niet van wisten, waardoor er super leuke spontane foto's zijn ontstaan. Laura heeft ook veel oog voor (kleine) details en dit maakt het plaatje helemaal compleet. Laura de Roeck Photography is zeker een aanrader!"

ANIEK & JEROEN
VERBEKE FOUNDATION

TRUE LOVE STORIES

THE SIMPLICITY OF FINE ART

Ik ben op mijn best wanneer ik een reportage kan maken in de buitenlucht, in zacht licht, waarbij veel mooie details aanwezig zijn. Een portretshoot met matchende outfits, een trouwboeket met heldere kleuren, aandacht voor de kleinste dingen op jullie bruiloft: ik hou ervan.

FAQ

HOEVEEL BRUILOFTEN FOTOGRAFEER JE PER JAAR?

Naast mijn baan als docent bedrijfseconomie fotografeer ik maximaal 15 bruiloften per jaar, zodat ik ieder stel de best mogelijke ervaring en kwaliteit kan bieden.

HOEVEEL FOTO'S ONTVANG IK?

Een reportage van 6 uur levert je in ieder geval 300 foto’s op. Dit is een selectie van de foto’s die ik heb gemaakt. Ik houd geen ‘goede’ foto’s achter: ik haal enkel de dubbele, bewogen en ‘gekke bekken’ foto’s eruit :-)

FOTOGRAFEER JE OOK BRUILOFTEN IN HET BUITENLAND?

Met alle liefde! Ik reis graag met jullie mee. Weliswaar heb ik daar door mijn baan als docent niet het hele jaar de mogelijkheid voor. Neem contact met me op om meer te weten te komen over de mogelijkheden.

HOE BOEK IK JE?

Neem contact met me op via deze pagina. Ik reageer binnen 3 werkdagen op jullie mail. Als we beiden enthousiast zijn, verloopt ons verdere contact via mail, Whatsapp of Facetime of we ontmoeten elkaar in Hulst (vind ik gezellig). Jullie datum staat vast op het moment dat de overeenkomst is ondertekend.

HOELANG DUURT HET VOORDAT IK MIJN FOTO'S ONTVANG?

Dit zal ongeveer 60 dagen duren bij bruiloften en 20 dagen bij portretten. Ik wil jullie de beste kwaliteit leveren die ik te bieden heb.

WAARMEE FOTOGRAFEER JE?

Ik fotografeer met een Canon 6D, Canon 6D II en Fujifilm X100T. Ik gebruik de objectieven die het beste passen bij mijn lichte, dromerige stijl.

BRUILOFTEN

vanaf 6 uur • usb stick met bewerkte foto's in kleur en zwart-wit • sneak preview binnen een week • 10 spread 15x15cm mini-album • fotoprints

Vanaf € 1.400

PORTRETTEN

maximaal 2 uur • alleen, met z'n tweeën of met meer • bewerkte fotos in kleur en zwart-wit • sneak preview binnen een week • foto's worden digitaal afgeleverd

€ 375

ETC.

trouwen in het buitenland? • elopement? • editorial? • styled shoot? • andere wensen? • ik heb speciale prijzen, aangepast aan jouw wensen

Navragen

“It is one thing to photograph people. It is another to make others care about them by revealing the core of their humanness.”
- Paul Strand

Ben je enthousiast geworden? Neem dan contact met me op.
X
PRINT SHOP