WEDDING GUIDE

Wat ben ik ontzettend blij dat ik jullie bruiloft mag fotograferen! Echt, iedere keer wanneer een bruidspaar voor mij kiest krijg ik een grote glimlach op m'n gezicht en doe ik even een happy dance.

Ik heb door de jaren heen al best wel wat bruiloften mogen meemaken en iedereen doet het op z'n eigen manier, wat ik aanmoedig, want dat is wat het 100% jóú maakt. Wel wil ik jullie vanuit mijn ervaring wat tips meegeven om de mooist mogelijke foto's te krijgen, je kiest mij tenslotte voor mijn stijl en ik doe er alles aan om die ook in jullie trouwfoto's te laten zien. Onthoud bij het lezen van deze tips wel: alles mag, niets moet! ;-)

Scroll naar beneden en klik op hetgeen dat je wilt zien.

01

Nog wat extra info over mij en wat tips om het welzijn van de fotograaf op peil te houden haha.

WEDDING GUIDE

05

03

Link

Tekst

Je hebt mij voor een aantal uren geboekt en daar krijg je wat voor terug. Hier lees je wat je kunt verwachten.

06

03

Link

Link

Tekst

Tekst