WEDDING GUIDE

Over Laura

.

Terug naar begin

1. Als je op deze pagina terecht bent gekomen hebben we waarschijnlijk al contact gehad via Whatsapp en weet je dus dat ik van informeel contact hou. Als je me iets wilt vragen of het ergens over wilt hebben, voel je dan ook echt niet bezwaard om me te appen! Tussen het eerste contact en de daadwerkelijke bruiloft zit vaak best veel tijd, dus ik vind het leuk om tussendoor wat contact te houden. Je mag mijn nummer ook gewoon doorgeven aan je ceremoniemeester en iedereen die het nodig heeft, daar ben ik niet zo moeilijk in. Op jullie bruiloft hou ik mijn telefoon dichtbij me, maar deze staat wel op stil.

2.Voel je niet bezwaard om wat dan ook te vragen. Ik heb genoeg ervaring en weet echt wel wat ik moet fotograferen, maar als je iets zeker wilt weten, vraag het dan vooral. Natuurlijk fotografeer ik het moment van het aandoen van de ringen, maar je kunt het beter vragen als je hier zeker van wilt zijn! Doe vooral geen aannames, want wat voor jou heel logisch en vanzelfsprekend lijkt, is dat voor mij misschien niet.

3. Een bruiloft fotograferen is hard werken, dus ik eet af en toe ook graag eens wat haha. Uiteraard vind ik het super lief wanneer er rekening met mij wordt gehouden voor de lunch/het diner, maar als dit niet zo is, laat het me dan alsjeblieft voorafgaand aan de dag weten zodat ik wat kan regelen. Als er niets wordt gezegd, ga ik ervan uit dat ik mee kan eten. Uiteraard hou ik tijdens deze momenten wel rekening met of er bijvoorbeeld speeches zijn.